Krafne iz Mlinara su sami vrh

VIDEO: Mlinar ima savršene krafne, evo i zašto

Prave krafne moraju biti mekane, imati fino punjenje (po mogućnosti neki dobar pekmez, ove čokolade i vanilije ne priznajem) i ne imati kvržice od ulja. To je to. To je recept za ukusnu krafnu. Mala digresija, ako te zanima ona veganska, baci oko na recept OVDJE.

Krafne ne trebaju biti craft, imati kremice od pistacija i posteljicu od reduciranog acceto balsamica i ne znam kakve kerefeke. Znam da i te craft verzije mogu biti fine i definitivno ih treba probati, ali za mene su krafne one klasične mekane loptice s prstenom u sredini i punjenjem od pekmeza.

Kao takva, krafna ne bi trebala koštati toliko da moraš prodat bubreg da ju kupiš. To je krafna. Kad dođe njihovo doba, najljepše doba godine, onda uživaš u bezvremenskim klasicima za (ok, nekad je to bilo 2-3 pokojne kune, danas je možda koja pokojna kuna više) nekih 4-5 kuna.

Nepogrješivo dobre krafne

Upravo takve, nepogrješivo dobre, krafne možeš naći u Mlinaru za 0.6 eura iliti 4.52 pokojne kune. Mlinarova krafna je mekana, ima prefin pekmez od jagode i ne trebaš dizati kredit da bi ju kupio.

Dodatna prednost Mlinara je to što je na milijun lokacija pa uvijek možeš doć do dobre krafne. Eto, ako si u potrazi za savršenom krafnom, samo svrati u prvi Mlinar i javi svoje dojmove.

@gostiona Savršena krafna????#krafna #mlinar #zagreb #najljepsedobagodine #doughnut #gostiona ♬ original sound – Gostiona by Slaven