Gostiona podcast: Mario Meštrović je jedan od najbolji sommeliera na svijetu

Podcast Gostiona je način života: Ugostio sam Marija Meštrovića, jednog od najboljih svjetskih sommeliera

Došao je i taj dan! Stigla je nova epizoda jedinog, a ujedno i najboljeg podcasta o hrani, piću i svemu lijepome na ovom svijetu što možemo svesti pod zajednički nazivnik “Gostiona je način života”!

U prvoj epizodi sam ugostio vegana koji nam je pokazao da su i biljke jestive i da mogu biti i fine, a sada je na redu sommelier. Čovjek koji ima “licencu za uživanje” i čije je znanje o vinima i hrani toliko veliko da bi nam trebalo barem 10 sati razgovora samo da zagrebemo po površini, a ujedno i veliki gospodin čiji restoran Kaiser je među boljima u Zagrebu nas je počastio svojim gostovanjem u podcastu.

Njegovo ime je Mario Meštrović, a u ovih sat vremena razgovora smo otvorili brojne zanimljive teme. Bio mi je pravi gušt pričati s Marijem, a vjerujem da će i vama biti gušt slušati naš razgovor. Ako već niste, bacite subscribe na podcast, lajkajte Gostionu na svim mogućim kanalima i recite prijateljima, rodbini, susjedima i poštaru da bace oko i uho na Gostionu. Za početak, uživajte u novoj epizodi podcasta.