Boogie lab

Boogie Lab se širi i u New York, otvaraju na mjestu koje je obožavao Nikola Tesla

Kažu da je u Hrvatskoj teško uspjeti, no svakodnevno iskoči neka priča koja pokazuje suprotno. Trud i kvalitetan rad se uvijek isplate, a baš to pokazuje i priča Boogie Laba koji ne samo da ne prestaje biti hit ni nakon godinu dana, nego se i opasno širi i traži nove ljude.

“Puno smo napredovali, ali još je dosta posla ispred nas”, kažu iz Boogie Laba i najavljuju širenje i van granica Hrvatske.

Da, Boogie Lab će se otvoriti ni manje ni više nego u New Yorku i to na mjestu gdje je često zalazio jedan od najslavnijih Hrvata na svijetu Nikola Tesla.

“Skupljamo ekipu za Zagreb, Pakoštane i New York”, poručuju iz Boogie Laba. “S našim partnerima otvorili smo zajedničku firmu u New Yorku – Boogie Lab USA. Jedan od najpoznatijih restorana iz njihovog velikog portfolia je Delmonico’s, ikona restoranske scene u New Yorku čija tradicija datira još iz davne 1827. godine. Tu su zalazila mnoga poznata lica svjetske scene, a nama najzanimljiviji gost je naš legendarni Nikola Tesla te nam je iznimna čast da baš na toj lokaciji otvaramo prvi Boogie Lab van naših granica. Naši partneri Denis Turčinović i Joseph Liculu su već poznata lica ugostiteljske scene u New Yorku, koji uz Delmonico’s imaju još 10-ak ozbiljnih ugostiteljskih objekata na Manhattanu, a s BoogieLab-om imamo plan otvoriti tri lokacije do kraja ove godine. U isto vrijeme krenuli su prvi kontejneri iz Hrvatske sa smrznutim proizvodima za najveće distributere za ugostiteljstvo u Americi. Prezentacije su odrađene, proizvodi su ulistani. Naš kolega Patrik Hrelec je već u New Yorku, već mjesec dana uhodavamo prvi lokal”, otkrivaju iz Boogie Laba.

Ako tražiš posao, Boogie je odlično mjesto za rad. Boogie Lab i Kroštula imaju preko 150 zaposlenika, a traže još nekoliko desetaka ljudi u Zagrebu, Pakoštanima i New Yorku.

“Naša entuzijastična ekipa razvija najnaprednije pekarske i slastičarske proizvode koje poslužujemo u jednako naprednom ambijentu. Ponuda hrane na meniju mijenja se kroz dan, a u baru istražujemo nove specialty kave i craft pive te razvijamo signature koktele. Fokus nam je učenje, napredak i usavršavanje tehnika koje konkuriraju na svjetskoj razini. Strast nam je inoviranje i razvoj proizvoda, a BoogieLab naš je prostor za prezentaciju svega onoga na čemu aktivno radimo!”, govori Karlo Vulin iz Boogieja.

Tim Boogie Laba ima velike planove u idućih nekoliko mjeseci i s velikom kampanjom upravo su objavili da otvaraju više od 100 novih poslova prvenstveno za Zagreb i novi pogon u Zagrebu i Pakoštanima, a dio tima će biti educiran i za rad u New Yorku.

Boogie Lab je nastao iz želje svih uključenih u projekt da naprave svoj mali dnevni boravak. Tamo možeš probati prefine vrhunske pekarske proizvode, pojesti odličan brunch i popiti kavu s prijateljima. Igrom slučaja, to što tim Boogie Laba zanima su hrana, ugostiteljstvo i glazba pa su svoj dnevni boravak odlučili otvoriti i drugima.

Boogie lab

Ideja od početka bila je da Boogie mora biti dobar za zaposlenike, okoliš i zajednicu, a posljedično će biti dobar i za vlastitu organizaciju. Svi uključeni u projekt već dugo su u industrijama ugostiteljstva i proizvodnje hrane te su kroz Boogie htjeli dati svoje viđenje kako te industrije mogu izgledati.
Ovo je priča o uspjehu svih koji su posjetili Boogie Lab, svih onih koji su prepoznali kvalitetu hrvatskih dobavljača i dali povjerenje mladom timu koji je svojim idejama u kratko vrijeme zadobio povjerenje javnosti. Podržimo ovu priču.

Za nove poslove možete se prijaviti na karijera@boogiebakery.com ili https://www.moj-posao.net/Profil-Poslodavaca/626127/Boogie-bakery-doo/.