David Skoko

Skoko odgovorio na prozivke: ‘Nemojte jesti više plave ribe…’

Nedavno sam pričao s jednim od naših najboljih chefova Davidom Skokom koji mi je, između ostalog, dao i savjet za sve ljude u Hrvatskoj, a to je da bismo svi zajedno trebali jesti zdravije. Skoko, poznat i kao ribarev sin, uvijek ističe važnost ribe, pa je i sada naglasio da bi trebalo ubaciti više ribe u prehranu.

“Hrvatskoj naciji bih preporučio da počnu zdravije jesti jer ste debeli. Znači jedete kao prasci krumpira, mesa i pekarskih proizvoda… To je koma! Jedite više ribe, jedite više zelenja, više zdrave hrane, više se krećite. Bit će vam svima skupa, i nama, i meni, i svima vama i vašoj djeci bolje”, poručio je Skoko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gostiona (@gostiona_by_slaven)

Na njegovu poruku reagirao je i Jacques Houdek kojem nije najbolje sjela poruka slavnog kuhara, a o tome više možete pročitati OVDJE. Osim Houdeka kojem se nije svidio Skokin nastup, bilo je i onih koji su u komentarima istaknuli kako bi oni jeli više ribe, ali ne mogu jer je riba skupa. Nije dugo trebalo čekati Skokin odgovor.

“Draga nacijo, nemojte jesti više plave ribe… Ona vam je jeftina i zdrava!!”, jasno je poručio Skoko na svojem Instagram storiju nadajući se da će upaliti obrnuta psihologija.

David Skoko