Darina (Penny) i ja

Podcast Gostiona je način života: Penny za siromašne

Ona je jako simpatična, topla, ugodna, zrači nekom dobrotom i pravi je gušt sjediti u pivnici Bobi i Rudi u Zapruđu. Moto im je ‘Good vibes only’ i to upravo i je tako. Za tu atmosferu su najzaslužniji ljudi koji tamo rade i Bobi i Rudi su pravi primjer da se i u Hrvatskoj može naći dobre i kvalitetne konobare.

@gostiona Dobrodošle su i žene i vikinzi??#bobiirudi #zaprudje #prudje #zagreb #beer #pivnica #zivjeli #gostiona #gostionajenacinzivota ♬ original sound – Gostiona by Slaven

Baš ta tema konobara me i dovela do iduće gošće u podcastu. Darina radi baš u Bobiju i Rudiju i dio je te dobre atmosfere i jedna od najboljih konobarica uopće, a to joj je tek posao koji radi dok studira. Brza, simpatična, ugodna, jednostavno zna svoj posao, a onda ti je i veći gušt tamo sjediti kad nemaš ‘problema’ s konobarima.

Darinu ćemo uskoro gledati na kazališnim daskama i uživati i tamo u njenim odličnim izvedbama, a do tada me uvela u svijet s one strane šanka…

Zašto je toliko teško konobariti? Koje su loše, a koje dobre strane ugostiteljstva? Koliko je dovoljno ostaviti za napojnicu? Kako se ponašati, a što izbjegavati u ugostiteljskom objektu? To i još puno više smo pretresli u novoj epizodi podcasta Gostiona je način života.