Gastro Branimir će nam omogućiti da steak kupimo kad god poželimo

Genijalna inovacija iz Zagreba: Wagyu i ostale steakove sada možete kupiti kad god poželite

Gastro Branimir je jedan od najboljih dućana s mesnim delikatesama u Zagrebu. Osnovali su ga Branimir Galović i njegova partnerica Tina i tamo od 2020. godine prodaju premium proizvode španjolskog brenda Txogitxu, a u Gastro Branimiru se mogu pronaći i odležani australski i japanski wagyu steakovi, vrhunski španjolski sirevi i razni drugi specijaliteti.

Sada Branimir i Tina uvode još jednu revoluciju na zagrebačko tržište. Dobra hrana piše kako će Gastro Branimir na placu na Kvatriću, između mesnice i caffe bara Kvatrić, otvoriti aparat za steakove. Dakle, dođeš na automat na kojem si naviknuo već kupovati sokove, čokoladice, kave , mlijeko ili pak CBD proizvode, samo će ovaj nuditi najveću sreću na svijetu – premium steakove.

“Kupci kojima naš dućan u Utrini nije usput ovdje na Kvatriću mogu svaki dan, od 0-24, doći i kupiti steak, dobru kobasicu, čvarke i slično. Tijekom rada tržnice prostor je otvoren za prolaznike, a nakon 15 sati, kada se isprazni i sama tržnica, automatski se zatvaraju i vrata poslovnice pa ne može ući nitko tko nema našu aplikaciju za kupovinu. Imamo pametne brave koje zaključavaju prostor, a sve je pod videonadzorom”, rekao je Branimir Galović za Dobru hranu pa dodao:

“Uz svaki proizvod na zaslonu možete pročitati osnovne informacije, cijenu, gramažu, kao i savjete kako ih pripremiti. Razvijamo i aplikaciju preko koje će kupci moći odabrati i platiti steakove i druge proizvode, a onda pomoću QR koda iz aparata samo preuzeti narudžbu. Cijene će ostati iste kao i na našem webu i u dućanu, samo će u Utrini biti puno veći izbor. Ovdje će fokus biti na naše najpopularnije proizvode kao što su steakovi, španjolske kobasice txistorre, razni suhomesnati proizvodi i slično.”

Gastro Branimir će nam omogućiti da steak kupimo kad god poželimo

Aparat je potpuno samoodrživ

Kako je u aparatu ipak meso, postavlja se pitanje što je s rokom trajanja, kao i što se događa u slučaju da Kvatrić ostane bez struje. Aparat je samoodrživ pa ni nestanak struje neće naškoditi mesu.

“Pomoću aplikacije možemo točno pratiti koliko je čega prodano, čemu se bliži istek roka trajanja pa je vrijeme, na primjer, za neku akciju, kao što se zbiva i u poslovnici kada nas nema. Ovo je veliko ulaganje i rizik, ali ako ne pokušamo nešto novo, nikad nećemo znati jesmo li na neki način mogli promijeniti scenu!”, kaže Branimir pa dodaje:

“Prvi smo koji prodajemo steakove od 0 do 24 sata, što je odlično za sve koji u zadnji čas odrađuju kupovinu, imaju nenadane goste pa žele pripremiti nešto posebno za večeru ili se počastiti kvalitetnim komadom mesa”, kaže Branimir.

Aparat će za početak imati australski i japanski wagyu, australski i argentinski black angus i četiri vrste Txogitxu steaka. Uz to, tu su i razne paštete i namazi, čvarci i naresci, a ponuda će se mijenjati i prilagođavati potražnji.

Kako će sve izgledati pogledajte OVDJE.