Boogie Lab

Boogie Lab: Kava i prefina hrana u džungli usred Arena Centra

Boogie Lab se širi. Nakon nešto više od godinu dana otvoren je koncept broj 2, a to znači da od sada u Boogieju možemo uživati i u Arena Centru. Boogie Lab u Areni je zapravo portal u drugu dimenziju.
Prostor je podijeljen u dva dijela koji ukupno imaju skoro 400 kvadrata. Na ulazu je odmah vitrina koja će tijekom dana nuditi njihove poznate pekarske proizvode, a u lokalu ima čak 220 mjesta za sjedenje.

Disco i veliki vrt

Unutarnjim prostorom dominira velika disco kugla koja se nalazi iznad tako zvanog community stola kojeg dijeliš s drugima, a ideja je da u tom dijeljenju stola sklopiš i nova prijateljstva. U sredini stola je vrt, a u unutarnjem dijelu je i ogromni šank u kojem ćeš navečer moći ispijati koktele. Boogie Lab će nuditi jutarnje, dnevne i večernje ponude, te live nastupe mladih glazbenika koji kreću od rujna. Radno vrijeme je od 8 ujutro pa do 23. Dizajn interijera potpisuje arhitektica Mia Petričević, dok su za ideju i izvedbu zaslužni Mladen Vidović i Lukša Dominiković.

Boogie Lab

“Ovo je pravi Boogie kakav sam zamišljao pri samom nastanku koncepta. U kontaktu smo s mladim jazz, funk i soul umjetnicima koji će ovdje imati live nastupe. Ovo je izvrstan ambijent u jako dobrom akustičnom prostoru. Zbog toga je ovdje i disco kugla kojom naglašavamo da će ovdje kroz večernje sate biti prava boogie zabava”, otkriva Mladen Vidović pa dodaje:

“Kroz jutro i dan gosti uživaju u kavi, jednostavnijem brunchu, a navečer je ovo mjesto klupske atmosfere uz vrhunske koktele i jednostavna jela koje svi vole i žele dijeliti opuštajući se uz zvukove dobre glazbe i live nastupa. U jednom ovo mjesto je “sunshine, moonlight & good vibes.”

Džungla na terasi

Unutarnji prostor je odvojen staklom, a iza masivnih zavjesa se izlazi na veliku terasu koja se nalazi na srednjem ulazu u Arenu. Ova terasa će na proljeće i ljeto biti pravi hit, a krasi ju više od 300 biljaka od kojih svaka ima svoju priču. Naravno, ispričati vam ju može konobar ili netko iz Boogieja, nemojte pokušavati pričati s biljkama.

“Na 400 m2 imamo gotovo 300 biljaka. Tema je bila džungla. Želja je bila da ovaj cijeli prostor bude pravi mali botanički vrt usred Arena Centra. Ovdje se nalazi mnoštvo biljaka, imamo one tropske, mesožderke i razne egzotične biljke. Ima onih koje skoro nikada nitko nije vidio. Svaka od ovih biljaka moći će se kupiti putem QR koda. Svaka od ovih biljaka ima ime i prezime. Ovdje je i drvo banana, ali i drvo novca!”, otkrila je Petra Gavrić iz PE vrtnog Studia.

Boogie Lab

Jednostavna, a prefina jela

Boogie Lab u Areni će nuditi nešto jednostavniju hranu i ponudu jela, no novi Boogie ima i novitete poput rekreirane teleće hrenovke u lisnatom tijestu koju sami rade s homemade senfom. Tu je i pain suisse sa šunkom, sirom i kremom od kiselih krastavaca, a od slatkih noviteta tu je blueberry cheesecake cruffin te crookie, hibrid kroasana i cookieja s kikiriki maslacem i višnjom.

“I ovdje pratimo naš sistem doručak, brunch, ručak, večera. Pokrivamo sve dijelove dana, ali tu su nešto jednostavnija jela. Za početak smo ‘pojačali’ vitrinu. Već u podne startamo i s pizzama, a za otprilike mjesec dana krećemo i s ostalim asortimanom!”, zaključio je Karlo Vulin, genijalac koji stoji iza Boogieja.

Boogie Lab

Boogie LAB u Arena Centru radi svakog dana od 8 do 23 sata. Otvoren je i nedjeljom. Od ovog tjedna radi u soft moodu, dok će u punom kapacitetu proraditi od ponedjeljka, 27. svibnja.