Slavni ćevapi iz mesnice Škokić

The Bull u Tkalči je novo mjesto za steakove i roštilj

Zagreb je dobio novo pojačanje na gastro sceni. U Tkalči se otvorio The Bull u kojem ćemo moći uživati u mesini i raznim mesnatim delicijama. Iz Bulla ističu kako su oni dom ‘vrhunskim domaćim steakovima i roštilju’.

Obećavajuće zvuči što meso dolazi iz jednog od najpoznatijih hrvatskih OPG-ova Škokić koji se već svojim mesom proširio po cijeloj Lijepoj Našoj. Meso je superkvalitetno, a sada što The Bull nudi?

French rack od crne slavonske svinje

Mesina i samo mesina

U The Bull ćemo ići zbog mesa, od suhomesnatih proizvoda do dry age steakova. Ljubitelji mesa će uživati u sjajnim komadima odležane junetine – tamno crvenim i smeđim steakovima, onima s kostima rebara (tomahawk), ramsteku, dry age i wet age steakovima.

Punjena svinjska vjesalica u maramici

Osim toga, na The Bullovom meniju se mogu pronaći i poznati ćevapi iz mesnice Škokić koji slove za jedne od najboljih u Hrvatskoj, ali i druge delicije s roštilja od gurmanskih pljeskavica, gurmanskih šiš ćevapa, uštipaka i punjenih vješalica pa do French racka od crne slavonske svinje ili specijaliteta od domaće piletine kao što su pileći zabatak s buđolom i dimljenom goudom, pileći ražnjić u domaćem hamburgeru i brojna druga jela.

Gurmanski ustipci na kremi od kajmaka

Odgovorno i održivo

The Bull roštilj radi isključivo na grill rešetki, a njihovo dry age meso odležava do 62 dana čime se dobije posebna tekstura i orašasti okus koji toliko obožavamo. The Bull ističe kako uz sve želi promicati i umjerenu konzumaciju mesa i odgovoran pristup hrani. Do 500 grama mesa tjedno se smatra sastavnim dijelom uravnotežene prehrane, a domaće meso ima i značajne zdravstvene prednosti, obiluje željezom, vitaminom B12, cinkom i selenom.

Jedva čekam isprobati sve te Bullove specijalitete. Stisni follow na Gostioni i The Bullu da ostaneš u toku.

Foto: Filip Popović