Pablo slavi

Papagaj Pablo slavi peti rođendan i časti koncertima

Botanist iduću srijedu i četvrtak, dakle 12. i 13. lipnja, slavi rođendan svojeg papagaja. Da, dobro ste pročitali. Egzotična papiga Pablo koja je već prepoznatljiv znak Pablos bara i Botanista slavi peti, a spomenuti lokali drugi rođendan pa razloga za slavlje ne nedostaje.

Na velikoj terasi u zelenilu na Remetinečkoj cesti 101 tim će povodom posjetitelji moći uživati u besplatnim koncertima grupe Vatra i makedonskog glazbenika Davida Temelkova, brojnim aktivnostima za djecu i odrasle.

“Pablo je žutočela papiga koji je naše zaštitno lice i svakog će gosta veselo dočekati, a možda mu i zapjevati. U našu obitelj stigao je u vrijeme korone i lockdowna. Iz vrste je žutočele amazone, a njegovo podrijetlo inspiriralo nas je da stvorimo ugođaj u našim prostorima”, ističe vlasnik Antonio Križić te dodaje:

“Prošle godine smo proslavili Pablov četvrti rođendan na način kako niti jedan papagaj nije doživio. U zabavi ispunjenoj sadržajima za djecu i odrasle uživalo je više od dvije i pol tisuće građana. Ove godine Pablu koji slavi jubilarni peti rođendan želimo pružiti još bolju zabavu na koju ste svi pozvani.”

Pablo slavi rođendan

Zabava započinje u srijedu, 12. lipnja od 16 sati kreativnom radionicom za djecu na temu papiga, ptica i rođendana. Od 18 sati uživat ćete u nastupu zabavljača na štulama te izložbi egzotičnih papiga koje na Pablov rođendan pristižu iz cijele Europe. Svi posjetitelji od 18 sati mogu sudjelovati u izložbi sa svojim papigama, a ona koja se pokaže najljepšom bit će nagrađena poklonom iznenađenja.
Večer je rezervirana za ljubitelje glazbe koje će od 20 sati na pozornici među stoljetnim stablima i više od 100 vrsta biljaka besplatnim koncertom razveseliti grupa Vatra. Uz hitove kao što su Tango, Vidi kako se smiješ, Meni treba tako malo možeš uživati i u gastronomskim delicijama restorana Botanist. Di ćeš bolje?

Pablo

Rođendanska avantura nastavit će se u četvrtak, 13. lipnja kada posjetitelje od 16 sati očekuje čarolija koju donose klaun Balonko te prekrasne face painting kreacije. Nakon puhanja balona i ukrašavanja slijedi nastup mađioničara čiji trikovi maštu pretvaraju u stvarnost. Večernji koncert na rasporedu je od 20 sati, a nastupa makedonski glazbenik David Temelkov.
Sva događanja u Botanistu besplatna su za sve posjetitelje.

Pablo