Boogie Lab

Boogie Lab najavio novitete: Hrenovka u lisnatom će biti pravi hit, a tu su i crookie croissanti

Nedavno je otvoreno Boogie Lab 2 i odmah po otvaranju je svima bilo jasno da su Arena Centar i Lanište dobili veliko pojačanje. Osim klasične ponude na koju smo već navikli, Boogie 2 nudi i četiri nova proizvoda u vitrini i dva nova koktela.

Osim jutarnje, dnevne i večernje ponude od jeseni iz Boogieja najavljuju i live nastupe mladih talentiranih glazbenika. Boogie 2 radi od 8 do 23, a sigurno ćeš me naći tamo kad god sam u Areni. Gore spomenuti noviteti već na prvu zvuče prefino, a poznavajući Boogie, to tako i je.

Boogie Lab

Tu je crookie croissant tijesto koji je sad kružnog oblika, a na gornjem dijeli je cookie s komadićima čokolade. Donji dio je punjen kremom od kikiriki maslaca i trešnje s obližnjih OPG-ova i tržnica odakle uvijek dolazi voće za Boogie. Druga edicija Cruffina je blueberry & cheesecake s krema od borovnice i svježim borovnicama na vrhu.

Od slanih noviteta tu je hrenovka u lisnatom tijestu. Ovo je Boogie inačica klasičnog pekarskog proizvoda. Teleća hrenovka je iz vlastite proizvodnje, s posebnim umakom. Za kraj od slanog tu je pain suisse sa šunkom, sirom i kremom od kiselih krastavaca.

Boogie Lab

“U Boogie Labu imamo ponudu classic i bar signature koktela. Na novoj karti fokusirani smo na ljetnu ponudu i koktele koji su izvrsni za toplije vrijeme. Oni su osvježavajući, lagani, otvaraju apetit i dobar su aperitiv prije jela ili pak kao nadopuna brojnim vrstama jela u proljetnim i ljetnim večerima. Novi koktel Last Call je nova izvedba na varijaciju klasičnog martinija!”, istaknuo je Jere Bebić, bar manager Boogieja.

Boogie Lab u Areni nudit će jednostavniju hranu i ponudu jela.

“Ovdje pratimo naš sistem doručak, brunch, ručak, večera. Pokrivamo sve dijelove dana, ali tu su nešto jednostavnija jela. Za početak smo ‘pojačali’ vitrinu. Već u podne startamo s pizzama, a za otprilike mjesec dana krećemo i s ostalim asortimanom!”, kaže vlasnik i idejni začetnik Karlo Vulin.

Boogie Lab u Arena Centru radi svakog dana od 8 do 23 sata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BoogieLAB (@boogielab_zagreb)