Barcaffe instant kava

Barcaffe instant kava – rješenje za instant buđenje

Barcaffe ima tri nova okusa što su odlične vijesti zato kaj sad na poslu možemo uživati u super kavi koja je barem 100 puta bolja od one iz automata.

Barcaffe se pohvalio novom linijom instant kave u tri okusa – Classic, Gold i Crema. Classic je klasik, ali obogaćen je čokoladom i već vidim da će mi biti jedan od favorita. Crema, pak, kao što sam naziv kaže, donosi kremastu teksturu i bogatu pjenu, dok je Gold ona ‘prava kava’ s predivnim balansom okusa kave i
gorčine.

Instant kava

Instant kava je zakon jer je jedan od najpraktičnijih načina da kavu nosiš sa sobom. Ok, možeš otići do kafića po Coffe to go ili pak doma napraviti kavu i pretočiti ju u termosicu, ali ako si kao ja i jutro nije tvoj prijatelj i ne pada ti na pamet dići se još pol sata ranije da pripremaš kave i doručke, onda je instant kava top rješenje.

Jeftinija je puno od kave za van iz kafića, a gotova je u roku keks. Ova od Barcaffea je odlična jer su u njoj kvalitetna zrna arabice i robuste i kava ti bude uvijek ista (za razliku od kafića).

Barcaffe instant kava

Classic, Crema i Gold

Barcaffe Classic je baš klasik. Nakon odličnog okusa kave, dođe ti onaj mali kick čokolade koja je dodana ovoj kavi. Ako pak više voliš kremastu kavu, to ti donosi Crema. Kao što sam već na početku rekao, kava ti bude onako pjenasta i gusta kak treba i biti ako baš obožavaš kremaste kave. Meni ponekad baš paše.

Gold je pak budilica. Za prvu jutarnju kavu na poslu, definitivno preporučujem Gold. Ako mu dodaš i koju kap mlijeka, dobiješ i malo kremozniji napitak, a opet te probudi onako kako i treba kad pun volje i elana stigneš na radno mjesto i jedva čekaš da počne zvoniti telefon i krenu razna pitanja kolega. E netom prije tog trena, srkneš Gold. Nema na čemu.

Za posao, more, vikendice, ma bilo gdje da ideš, a da ti treba praktično kofeinsko rješenje, ove instant
kave su idealne.