Top G

Top G – oznaka za dobru gostionu

Iako mnogi internetski Influenceri danas koriste izraz Top G kako bi opisali nekog tko je glavna faca, top gangster, uspješan, mlad, visok, crn, zgodan k’o Đuka Čajić, taj se izraz puno ranije koristio na našim prostorima i to kako bi označio Top Gostionu.

Top G ili Top Gostiona je bila društveni prostor u kojem je vladalo veselje i sreća. To je bila oznaka za gostionu koja je imala finu hranu, dobro piće i u kojem ti je generalno bilo lijepo. Došao si tamo nakon napornog dana, pojeo nešto fino, popio, družio se s tebi najdražim ljudima i jednostavno uživao i punio baterije.

Iako je ova povijesna crtica potpuno izmišljena kao i Deda Mraz (da, on je isto izmišljen), odlučio sam Top G vratiti na mjesto koje mu povijesno pripada, na mjesto koje označava Top Gostione.

Gostiona i Top G

Kao što ste do sada mogli primijetiti ako ste pratili Gostionu na nekoj od društvenih mreža, cilj mi je da s vama podijelim svoja pozitivna iskustva iz određenih restorana, kafića i generalno gostiona, kao i nekih festivala i mjesta na kojima se jede i pije.

Ukratko, ako mi je negdje bilo dobro, to ću podijeliti s vama, ako nije, neće biti na Gostioni. Dakle, nije da mi je svugdje sve dobro i fino, nego jednostavno ne želim isticati negativno i davati negativne recenzije jer smatram da je i tako dovoljno negativnih stvari na internetima i da nam svima fali malo pozitive.

Iz tog razloga, ako mi je negdje bilo loše, jednostavno to neću staviti na Gostionu. Ako mi je negdje dobro, to ću podijeliti s vama, a ako je nešto dobro više puta ili iznimno dobro, dobit će oznaku Top G.

Top G… Coming soon…